Printservice

Foto och konstprintar i absolut bästa kvalitet!

Fotografi

Oavsett om du jobbar som professionell fotograf eller bara vill ha dina bästa mobilbilder printade är du välkommen till oss. Vi printar på papper eller canvas i storlekar upp till 60x150 cm.


Fine Art Print / Giclee

Du som konstnär kan få hjälp med att reproducera dina målningar. Vi sparar printfilen så du behöver inte printa hela upplagan utan kan enkelt beställa fler när det passar dig. Vi arbetar tillsammans med dig och tar fram prover på din print tills du är helt nöjd.  

Brett färgomfång


SC-P9000 innehåller en tiofärgers UltraChrome HDX-bläckuppsättning som framställer 98 % Pantone®-certifierade1 färger som ger ytterst exakta resultat i fantastisk kvalitet och med ljusstarka, livfulla färger. Ett avancerat svartvitt läge hjälper till att framställa djup, rik svärta med hög densitet och fantastiskt smidiga färgtoner som ger fantastiska utskrifter.


 

Hållbara resultat


Tack vare en fantastisk ljusbeständighet kommer utskrifterna att behålla sitt fantastiska utseende långt efter det att de framställts. Faktum är att utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vara i upp till 60 år.